RU  UA  EN

Четвер, 9 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.35
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

9 травня

Всі новини

"Мій світ змінився": Наталя Юсупова приєдналася до партії "Пропозиція" і розповіла про головний проект

Відомий волонтер і в минулому світська левиця Наталія Юсупова приєдналася до політичної партії "Пропозиція" і планує просувати проект споруди реабілітаційного центру для ветеранів АТО і ООС.

Про це вона розповіла в інтерв'ю для "Апострофа".

Так, вона розповіла про запрошення партії і перші зустрічі з майбутніми колегами в політиці.

"Мене коли запросили, сказали - ти прийди, будь ласка, у нас будуть збори партії і кандидатів. Ти прийди і послухай. Я прийшла, і ви знаєте, мій світ змінився. Я сиділа за столом і бачила абсолютно інших людей, ніж тих, що ми бачимо по телевізору. Тобто це і молоді дівчата, і молоді хлопці, і люди середнього віку, і старшого. Підприємці, і педагоги, і доктор економічних наук, і люди, які вже працювали в місцевому самоврядуванні. Все дуже демократично - обговорення , професійна дискусія", - розповіла вона.

Також Наталія Юсупова розповіла про свій головний проект для Києва - реабілітаційний центр для подолання посттравматичного синдрому для ветеранів війни на Донбасі.

"Мене відразу запитали, що я хочу і можу змінити в Києві. А у мене мета - це реабілітаційний центр посттравматичного синдрому для хлопців... Це потрібно, тому що біда, і буде ще гірше", - пояснила вона необхідність свого проекту.