RU  UA  EN

Неділя, 28 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

26 квітня

25 квітня

24 квітня

23 квітня

Всі новини

"Батьківщина" це альтернатива чинній владі: Юлія Тимошенко прокоментувала результат виборів

Юлія ТимошенкоФото: Апостроф / Александр Гончаров

Офіційні дані ЦВК свідчать, що "Батьківщина" посіла друге місце за кількістю депутатів по всій країні, поступившись лише "Слугам народу" - таким чином люди сказали, кого бачать альтернативою чинній владі.

На цьому наголосила голова партії "Батьківщина" Юлія Тимошенко під час прес-конференції в Києві.

"Місцеві вибори, як я і попереджала, були всеукраїнським національним референдумом довіри чи недовіри чинному президенту. Також це був загальнонаціональний референдум підтримки або непідтримки стратегічного курсу, який проводиться у державі", - зауважила лідер партії.

Юлія Тимошенко переконана: те, що за партію влади проголосували лише 17,6%, означає, що понад 80% людей в країні виступили проти курсу "гібридної колонізації України".

"Народ України сказав своє "за" докорінну зміну стратегії на стратегію національного розвитку, зміцнення держави, за економічний націоналізм, за те, щоб політика держави була поставлена на службу кожному українцю", – упевнена лідер "Батьківщини".

Місцеві вибори 25 жовтня, на думку Юлії Тимошенко, показали, що суспільство визначилося не тільки з несприйняттям монобільшості та її курсу, алеі назвало альтернативу цій владі.

"Альтернатива цій владі - "Батьківщина", яка з усіх опозиційних сил отримала перемогу на виборах та привела до рад по всій країні 4 500 депутатів. "Батьківщина" є альтернативою владі не тільки кількісно, а й змістовно", – наголосила вона, нагадавши що її команда має стратегію змін державної політики.

Народ своїм голосуванням, зауважила Юлія Тимошенко, позбавив довіри нинішню владу і "Слугу народу". Тепер, наголосила лідер "Батьківщини", потрібно, не гаючи часу, консолідувати зусилля місцевих громад і започаткувати нову стратегію, яка відповідає національним інтересам.