Рабинович заявив про перемогу кандидата від ОПЗЖ в Кривому Розі і звинуватив президента у втручанні в вибори

Жителі Кривого Рогу підтримали на виборах кандидата від "Опозиційної платформи - За життя" незважаючи на втручання президента.

Так співголова партії Вадим Рабинович прокоментував результати виборів мера Кривого Рогу.

Так, за кілька днів до другого туру президент Володимир Зеленський записав відеозвернення, в якому закликав криворіжців прийти на дільниці і "вибрати мера, якого заслуговує Кривий Ріг". Городяни вибрали кандидата від "ОПЗЖ" Костянтина Павлова: "Щоб на батьківщині президента забезпечити кандидату неіснуючу перемогу, влада знущалася над колишнім мером, порушувала справи ... Після того, як градоначальник знявся, почався тиск на кандидата "Опозиційної платформи - За життя" Костянтина Павлова. Висаджували десанти, приїжджали служби, працювала СБУ... Зеленський, порушуючи закон, попросив голосувати за його кандидата! Але у влади нічого не вийшло! Вибори в Кривому Розі - це загальнонаціональний референдум, незважаючи на втручання президента, люди не проголосували за його представника, а показали, наскільки довіряють Зеленському та його команді", - вважає він.

Рабіновіч зазначив, що попередні результати виборів "викликали паніку в ОПУ": "Збирають наради, готові скасувати бюлетені, перейменувати Кривий Ріг, провести вибори - все, аби не оголошувати результати "загальнонаціонального референдуму" в місті Зеленського, звідки він почав сходження на пост... Зеленський спробує історію переграти. Упевнений, що нічого у влади не вийде, тому що з нами люди Кривого Рогу", - підкреслив Рабинович.

Вадим Рабинович вважає, що "Зеленському треба було б вийти і сказати: "Дорогі українці, я зрозумів, що потрібно повернутися до того, що ми обіцяли, і буду робити наступне: Україна стане нейтральною і незалежною країною, я розганяю іноземців в наглядових радах, посаджу всіх, хто розкрадає країну, встановлюю курс, спрямований на дружбу з сусідами, купую вакцину не там, де хочеться, а там де вона є".

Він зізнався: "Не вірю владі - мир, який обіцяв Зеленський, не встановлено, зміни перетворилися на ніщо! Влада наживає ворогів, садить на голови наглядачів у вигляді Супрун!.. Ми чекали миру, підйому економіки, припинення розкрадання, а не політики "забігу" в НАТО. Криворіжці дали владі відповідь! Можна скасувати вибори і розпустити Кривий Ріг. Але якщо влада не зупиниться, то відправиться на звалище історії!", - прогнозує депутат.

Рабинович зазначив, що в Україні, крім "ОПЗЖ", немає політсили, яка боролася б з владою Зеленського: "Всі, крім нашої політсили, вступили зі "слугами" в альянси - бояться або ж за шматок ковбаси. У "ОПЗЖ" немає з владою договірняків!", - нагадав політик.

Він підкреслив, що "з цих виборів почався шлях до очищення": "Очищення почалося. Я з оптимізмом дивлюся в майбутнє! Вітаю Павлова, нашу команду з перемогою! "Загальнонаціональний референдум" вдався!" - зазначив політик.

"Буду відвідувати Кривий Ріг і контролювати, щоб представники нашої партії не порушували зобов'язань перед виборцями. Ми на прикладі Одеси бачили, як спецназ "випилював" депутатів, бив жінок, щоб оголосити перемогу "зелених"... По Кривому Рогу дана команда: думку жителів міста "перевернути"! Друзі, не йдіть з ділянок, продовжуйте роботу і захищайте результат! " - закликав Вадим Рабинович.