RU  UA  EN

Середа, 24 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.25
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 квітня

23 квітня

Всі новини

Український дипломат тонко висміяв Медведєва і "путінський" міст у злиденному Криму

Посол України у Фінляндії Андрій Олефіров висміяв в картинках конфуз прем'єр-міністра Росії Дмитра Медведєва, який заявив незадоволеним кримським пенсіонерам, що грошей в країні немає, а потім побажав їм всього хорошого і пішов.

Кумедні картинки з коментарями Олефіров опублікував у своєму Twitter.

Зокрема, Медведєва він представив в образі казкового персонажа Вінні-Пуха, а обдурений кримський народ в образі П'ятачка.

"Страшний сон російського ведмедя", - підписав Олефіров картинку, на якій зображений Вінні-Пух з підписом "No money, no honey" (Немає грошей, немає меду).

"Скоро по всій Росії. Новий дорожній знак: грошей немає, але ви тримайтеся", - пожартував дипломат під фото дорожнього знака, на якому зображений чоловік з вивернутими кишенями.

Олефіров також висміяв Керченський міст в Криму, який ось вже рік обіцяє побудувати російська окупаційна влада.

"З цим мостом у агресора нічого не вийде. Бог є: вони всі мости людські спалили, так що краще б собі крематорії побудували", - написав посол.

Нагадаємо, нещодавно при відвідуванні Криму Медведєвим місцеві пенсіонери почали вимагати від нього правильної індексації пенсій. На що прем'єр РФ відповів їм фразою, яка вже стала одним з найбільш популярних мемів: "Просто грошей немає зараз. Знайдемо гроші, зробимо індексацію пенсій. Ви тримайтеся тут, вам усього доброго, гарного настрою".

Як повідомляв "Апостроф", зірка Comedy club Семен Слєпаков склав і виконав пісню про прем'єр-міністра РФ Дмитра Медведєва та його кримський курйоз.