RU  UA  EN

Четвер, 28 березня
  • НБУ:USD 38.90
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.90
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

Всі новини

Це тільки початок: волонтер розповів, як Україна розпочала "хамськи" діяти щодо Росії

Відомий волонтер Роман Донік вважає, що в даний час відбувається відхід України від російської окупації, в якій вона перебувала 500 років.

Про це він заявив в інтерв'ю "Апострофу".

"І зараз реально прийшов час, коли треба рвати – бо надто інтегровано це все. Всі ці "ВКонтактики", "Яндекс", всі ці речі, які у нас з росіянами одні на двох... Як сіамські близнюки з одним тілом і двома головами. Одна голова – Україна, інша – РФ. А кровоносні судини між ними – одні і ті ж. Це ненормально", - говорить Донік відзначаючи, що санкції завдали відчутного удару по російській економіці.

До того ж блокування російських соцмереж піде на користь підростаючому поколінню українців, які вже не будуть знаходити в них інтерес.

"Уяви, на початок війни у нас були діти 9-13 років, яким соцмережі були не особливо цікаві. Зараз їм по 12-16. У нас уже виросло покоління, яке в умовах війни все одно не сприймає Росію як агресора. Воно не бачить різниці. Воно, як і раніше інтегровано", - зазначає волонтер.

Також Донік зробив припущення, що після заборони російських ресурсів оживе ринок української інтернет-реклами: "Ось де зараз Ukr.net, Bigmir, "Мета"? Вони їх просто задавили демпінгом, завалили – і все. А тепер відкриваються перспективи".

Він припустив, що розрив зв'язків з Росією, який особливо активізувався останнім часом, може бути пов'язаний з отриманням Україною підтримки партнерів.

"Ось зараз сталося щось, в результаті чого нам дали добро ось так себе вести. Це як сніговий ком: одне, інше, третє. І, насправді, адже ми себе досить хамськи зараз ведемо по відношенню до Росії", - говорить Донік. У зв'язку з чим висловив думку, що це тільки початок виходу України з-під впливу РФ.

Докладніше читайте в інтерв'ю волонтера "Апострофу": "З Кримом все просто, для Путіна він вже помер - волонтер Роман Донік".