В Євросоюзі прийняли остаточне рішення по Асоціації України з ЄС

У вівторок, 11 липня, Рада ЄС завершила процес ратифікації Угоди про асоціацію між Україною та Європейським союзом.

Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив президент України Петро Порошенко.

"З 1 вересня 2017 року розпочнеться якісно новий етап нашого шляху до Європейського союзу. Це етап глибинних і всеосяжних реформ, який потребує максимальних зусиль і об'єднання всіх гілок української влади, бізнесу, громадянського суспільства заради побудови кращого європейського майбутнього для українського народу", - йдеться в повідомленні.

Відзначається, що 12 липня українська влада скоординує з лідерами ЄС забезпечення реалізації цілей, закладених в Угоді про асоціацію.

"Угода про асоціацію була однією з ключових вимог і очікувань Євромайдану. І я радий, що ми спільними зусиллями змогли її досягти ... Переконаний, ми переможемо. Україна обов'язково буде в родині європейських народів - і в ЄС, і в НАТО", - підкреслив Порошенко.

Як зазначив у своєму Twitter кореспондент "Радіо Свобода" Рікард Йозвяк, Угода про асоціацію з Україною з ЄС набуває чинності 1 вересня.

An error occurred while retrieving the Tweet. It might have been deleted.

Нагадаємо, раніше "Апостроф" повідомляв, що Міністерство юстиції Нідерландів підписало закон про ратифікацію Угоди про асоціацію між Україною та Європейським союзом.