Яценюк візьме участь у канадській Конференції з підтримки реформ в Україні

Прем'єр-міністр України 2014-2016 років, лідер партії "Народний фронт" Арсеній Яценюк візьме участь у третій конференції з підтримки реформ в Україні, яка відбудеться в Торонто 2-4 липня.

Про це повідомила прес-служба політичної сили.

У середу, 3 липня Арсеній Яценюк виступить на панельній дискусії #MakingReformsHappen. Початок - о 15.30 за місцевим часом.

"Після п'яти років безпрецедентних зусиль для впровадження реформ в Україні, ключові учасники процесу реформування поділяться досвідом, як їм це вдалося, що спрацювало, а що - ні, як краще рухатися вперед, щоб подолати перешкоди і забезпечити, щоб результати реформ були відчутними для громадян", - йдеться в програмі панельної дискусії.

Конференція з підтримки реформ в Україні (Ukraine Reform Conference) - ключова щорічна міжнародна подія, присвячена експертному обговоренню прогресу реформ в Україні.

Цього року подія в Торонто - вже третя конференція з підтримки реформ в Україні - інші проходили в Лондоні в 2017 році і в Копенгагені у 2018 році.

У Ukraine Reform Conference візьмуть участь іноземні та українські державні діячі, бізнесмени топ-рівня, представники країн ЄС, НАТО, G7 і громадянського суспільства.