Нормандська зустріч: з'явилося відео забавного конфузу Зеленского

Президент України Володимир Зеленський під час чотиристоронньої зустрічі в рамках Нормандського формату намагався сісти на місце президента Росії Володимира Путіна.

Відео конфузу з українським лідером з'явилося в мережі.

Так, на запису помітно як Зеленський заходить до зали, де плануються переговори, йде за канцлером Німеччини Ангелою Меркель, і намагається сісти на стілець біля неї. Однак президент Франції Еммануель Макрон його делікатно поправляє і показує на стілець з протилежного боку столу, в той час, як поруч з собою садить Путіна.

Також російські ЗМІ з посиланням на спікера російського президента Дмитра Пєскова повідомили, що Путін і Зеленський перед початком переговорів у Нормандському форматі потисли один одному руки. Також Пєсков зазначив, що переговори Путіна і Зеленського не будуть обмежені за часом.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в Парижі завершилася зустріч президента України Володимира Зеленського і канцлера Німеччини Ангели Меркель іпочалися переговори в Нормандському форматі - з залученням лідера Росії Володимира Путіна і Франції Еммануеля Макрона.