Кум Порошенко розповів про його хворобу

Кум президента України, міністр інформаційної політики Юрій Стець заявив, що Петро Порошенко є "інфоманом".

Про це він заявив в інтерв'ю виданню "ЛІГА.net".

За словами Стеця, однією з відмінностей Порошенка від екс-президента Віктора Януковича є те, що йому "ніхто не приносить підкреслені та виділені маркерами роздруківки інформаційних матеріалів і новин".

"Порошенко активний користувач соцмедіа, у нього є айфон, яким він користується, працюючи з інформаційними потоками. Порошенко не просто активний користувач інформації, а те, що я називаю "інфоман". Він сам веде і читає свій аккаунт в ФБ і був таким завжди - ще до президентства", - зазначив міністр інформаційної політики.

Раніше підприємець і бізнес-тренер Кріс Стівен назвав інформаційну залежність однією з найстрашніших хвороб XXI століття.

"Інфоманія – найстрашніша хвороба XXI століття. Страшніше, ніж СНІД. Якщо поширення СНІДу обмежене певними соціальними нормами, то поширення інфоманії не обмежене нічим. Оскільки це відбувається з усіма нами, ми не вважаємо, що це ненормально, тому що норма визначається поведінкою більшості... Інфоманія призводить до явища, яке називається інформаційним інфарктом, до інтелектуальної смерті", - пояснив він в інтерв'ю "Слону".

Як повідомляв "Апостроф", минулого року Стець заявив про те, що подає у відставку.