RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

2 травня

Всі новини

Політолог розповів про причини інформатаки на керівництво АПУ

Політолог Вадим Карасьов вважає, що спроби скомпрометувати першого заступника глави АПУ Віталія Ковальчука є свідченням початку нового політичного конфлікту, ініціатором якого є акціонери політпроекту, які розраховують на електорат півдня і сходу України.

«Відомо, що Ковальчук сприяв становленню партій «За життя», «Наш край» та інших, які забрали частину «електорального пирога» півдня та сходу України. З точки зору людей, які раніше активно використовували адміністративний ресурс, для їхнього усунення необхідно нейтралізувати першопричину – Віталія Ковальчука. Таким чином, ініціюючи новий конфлікт, вони розраховують розчистити електоральне поле для своєї політсили», – сказав Карасьов, передає РБК-Україна.

Також, коментуючи журналістські матеріали, що з’явилися вчора, політолог зазначив, що поява подібної програми на Першому національному каналі була б неможливою у попередні роки.

«Показово, що Адміністрація Президента діє методами, відмінними від попередньої влади, представники якої досі зберігають вплив на одну з партій. В їхньому випадку програма б просто не вийшла в ефір», – підсумував Карасьов.

Видання нагадало, що вчора у ЗМІ була опублікована інформація про нібито причетність родичів Першого заступника Глави АП до корпоративного конфлікту, що виник між господарськими суб’єктами.