RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

24 квітня

Всі новини

Піар - головний результат роботи: у мережі обговорюють цікаві дані про радників глави адміністрації Порошенко

Глава Адміністрації президента України Ігор Райнин користується послугами п'ятьох радників, більшість з яких є фахівцями в галузі PR.

Про це повідомляють "Українськіновини" з посиланням на відповідь з АП на інформаційний запит.

Штатним радником Райнина з грудня 2016 року працює спеціаліст з інформаційних питань Юрій Чевордов. Про нього відомо, як про редактора одного з харківських видань, помічника-консультанта Арсена Авакова під час його перебування нардепом. Чевордов також встиг попрацювати радником з інформаційних питань трьох глав Харківської ОДА Ігоря Балути, Юлії Світличної і самого Райнина.

Троє позаштатних радників дісталися нинішньому главі адміністрації Петра Порошенка від раніше працював на цій посаді Бориса Ложкіна. Всі вони є фахівцями в сфері інформації та PR-супроводу.

Співзасновник Українського кризового медіа-центру Наталія Попович тривалий час пропрацювала керівником PR-агентства "Пі-Ер-Пі" (PRP). Геннадій Курочка також називається співзасновником Українського кризового медіа-центру. При цьому, він має відношення до компанії CFC Consulting. Денис Денисенко є чинним директором ТОВ "Центр політичного консалтингу". Його компанія займалася политсупроводом Юрія Луценка, виборчих кампаній Юлії Тимошенко та Андрія Білецького, а також PR-супроводом реформ Мін'юсту та ін.

Не має досвіду в області піару лише колишній заступник голови Харківської ОДА Олексій Логвиненко.

В контексті даної інформації Денис Іванеско, який раніше працював в АП, на своїй сторінці у Facebook зазначив: "Якщо 4 з 5 радників відповідають за піар, значить піар повинен бути головним результатом роботи?".

Як повідомляв "Апостроф", в мережі висміяли піар "Укрзалізниці".