RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

24 квітня

Всі новини

ДАБІ визнана лідером в антикорупції - експерт

Державна архітектурно-будівельна інспекція України вийшла в лідери по боротьбі з корупцією серед усіх державних органів виконавчої влади - такі попередні результати опитування журналістів і лідерів громадської думки.

Цю інформацію поширив блогер Вадим Винниченко на своїй сторінці в Facebook, оприлюднивши попередні результати опитування.

"За останні два місяці нами проведена велика робота. За допомогою анкет ми опитали більше 50 журналістів і топ-50 лідерів громадської думки зі списку топ-100 найпопулярніших блогерів українського Facebook. Повний реліз вийде на наступному тижні, але вже сьогодні я можу для затравки назвати переможця. Це державне відомство, до якого у журналістів і громадських активістів менше претензій і нарікань по корупції. за підсумками опитування виграла ДАБІ (Державна архітектурно-будівельна інспекція України) ", - зазначив експерт.

Нагадаємо, що з червня 2015 Державну архітектурно-будівельну інспекцію України очолює Олексій Кудрявцев.

За інформацією з відкритих джерел, нинішній керівник за останні два роки провів ряд важливих реформ всередині відомства. Зокрема, проведена децентралізація, введений принцип електронного декларування початку будівництва.