Луценко оригінально підтримав матюкливу дружину-депутата

Генеральний прокурор України Юрій Луценко розповів про перше знайомство зі своєю дружиною Іриною.

Зокрема, у своєму Facebook Луценко згадав, що події відбувалися восени 1986 року.

"Гуртожиток був порожнім. Щоб десь переночувати, зловив якогось переляканого першокурсника і напросився до нього на вечерю. По телевізору йшло Сан-Ремо, найголовніше на ті радянські роки вікно в західну музестраду. І тут в кімнату зайшла дівчина з сусідньої кімнати, шукала солі. Солі не було. Був я. Так ми познайомилися з Іриною", - написав Луценко.

Цікаво, що вже тоді майбутній депутат Верховної Ради полюбляла вилаятися.

"До ранку говорили про Львів, про Хемінгуея, про Челентано, про Колумба, про династію Тан, про квантову фізику, про... все-все-все. О восьмій я попрощався. Поцілував у щочку. А вона сказала: Бляяяяяха, я думала ти будеш приставати. А ти всю ніч говорив. Приходь ще", - написав Луценко і додав «Бляяяяяяяха, я люблю мою Ірину».

Нагадаємо, як раніше повідомляв "Апостроф", представник президента у Верховній Раді Ірина Луценко осоромилася в прямому ефірі під час засідання парламенту.

Нардеп повинна була доповідати по проекту закону "Про внесення змін до статті 133 Конституції України (щодо перейменування Дніпропетровської області)".

На момент, коли голова Верховної Ради України Андрій Парубій оголошував про початок розгляду питання, Луценко забігала до сесійної зали, тому не зорієнтувалася і почала доповідати по законопроекту, автором якого вона є - "Про внесення змін до деяких законів України щодо спостереження за виборчим процесом в Україні".

Луценко говорила кілька хвилин, поки не почався шум в залі і голова ВР зробив зауваження, що вона доповідає не по тому законопроекту.

"Бл*! Вибачте, будь ласка, зараз візьму матеріали", - відреагувала нардеп. Спікер Парубій, ледь приховуючи усмішку, закликав залу підтримати Луценко, вона сходила на місце за метаріалами, повернулася і продовжила доповідь.