Знаки працюють: стало відомо про інцидент на інавгурації Зеленського

Під час процедури інавгурації в ході вручення Володимиру Зеленському символів глави держави, у солдата злетіло з подушки посвідчення нового президента.

Про це повідомив політичний аналітик Pavlo Nuss у себе в Twitter-акаунті, показавши відповідне відео із зали Верховної Ради.

Він запропонував відвідувачам своєї сторінки поділитися міркуваннями щодо того, чи слід це сприймати як знак і що б він міг позначати.

"До речі, впало посвідчення Президента України з рук! І до чого б це ... Воно впало не з рук, а з подушки злетіло. Злетіло. Ферштейн?", - зазначив експерт.

Користувачі Twitter під постом з іронією припустили, що ймовірно, падіння посвідчення означає, що Зеленський може втратити свою посаду через незалежні від себе обставини.

Як повідомляв "Апостроф", раніше астролог Влад Росс закликав українців стежити за такого роду символами, оскільки в ході інавгурацій Порошенка і Януковича "знаки" повністю спрацювали - у Порошенка "впав солдат - це був знак, що кровопролиття буде йти і далі", а перед Януковичем закрилися двері парламенту, і після "для нього закрилися кордони України".