Без трусів до Зеленському: соцмережі жартують над скасуванням дивних заборон на Банковій

У команді президента України Володимира Зеленського ініціювали несподівані ноу-хау в правилах для відвідування Адміністрації президента.

Про це повідомляє Радіо Свобода.

Вони стосуються, зокрема, дрес-коду, повідомив четвертий номер виборчого списку партії "Слуга народу", в інтерв'ю "Радіо Свобода".

"До Адміністрації вже можна (приходити в шортах, - прим. ред.). Мене не пускали. Кажуть: дрес-код. Я кажу: хто дрес-код затвердив? Вони кажуть, що не знають. Я знайшов коменданта. Кажу: а чому дрес-код, чому не можна в шортах? і знайшли документи. Поміняли документи. Зараз можна", - розповів виданню кандидат в депутати, підприємець і волонтер Давид Арахамія.

Арахамія додав, що зміни також були внесені в документ, який вимагав спеціального дозволу для відвідування будівлі Адміністрації з ноутбуком.

"Розумієте, в Адміністрацію президента не можна без спеціального дозволу пройти з комп'ютером. Але там багато журналістів ходить, експертів. І у них є комп'ютери.

"Я кажу: чому iPhone можна, iPad як планшет можна (це фактично комп'ютер), а комп'ютер вже не можна? Ось що за дурня? Просто ніхто не "парився". Я знайшов документ, який це регламентує. Ми пішли і підписали документ, зараз можна і з ноутбуком. Тобто це такі вже дві маленькі реформи", - також зазначив він.

У мережі тут же стали коментувати нововведення.

Як повідомляв "Апостроф", раніше соцмережі підірвали "шедевральні" вірші, присвячені Зеленському.