Журналіст розказав про річні витрати нардепа Рибалки на відпочинок

Народний депутат Сергій Рибалка витратив на відпочинок в 2018-м більше, ніж заробила вся його сім'я за цілий рік.

До такого висновку дійшов журналіст-розслідувач на своїй сторінці в Facebook, додаючи, що згідно з декларацією нардепа, його доходи склали майже 3,9 млн грн, тоді як витрати на люксові курорти молі скласти - 4,2 млн грн.

Судячи з витрат Сергія Рибалки, народний депутат копіює стиль життя зірок шоу-бізнесу, купуючи квитки на літак за 50 тисяч гривень і вибираючи модні п'ятизіркові курорти, вважає журналіст.

"У той час, коли проходять засідання парламентського комітету, Сергій Рибалка або затоварюється в Парижі, або розсікає на лижах в Буковелі, або загоряє в Дубаї. А час, який відведений депутатам для роботи з виборцями, Рибалка проводить на пляжах Балі і на танцях в клубах Ібіци. Непогано шикують виборці, якщо Рибалці доводиться вести депутатський прийом на таких курортах", - пише Воронков.

Журналіст висуває версію, що Рибалка може приховувати нелегальні доходи.

"Саме зараз Служба безпеки України веде розслідування фактів легалізації (відмивання) Рибалкою С.В. доходів, одержаних злочинним шляхом в результаті діяльності сімейної компанії "Снек Експорт", - пише розслідувач.

Дмитро Воронков прикріпив до свого посту документальні підтвердження витрат Рибалки і повідомив, що написав заяву про злочин в НАБУ з проханням відкрити кримінальне провадження і перевірити зазначену інформацію.