RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

25 квітня

Всі новини

Зеленський взяв "на слабо" ще одного топ-чиновника: відео

У четвер, 18 липня, президент України Володимир Зеленський відвідав місто Запоріжжя і поставив завдання генеральному директору "Укргідроенерго" Ігорю Сироті.

Про це повідомляє прес-служба президента в Facebook.

Так, глава держави, коли приїхав у місто, ознайомився з ходом ремонтних робіт на переході через дамбу ГЕС в Запоріжжі. Після цього він дав завдання Сироті до 15 жовтня завершити реконструкцію автомобільного переходу через греблю Дніпровської ГЕС

Однак під час спілкування із Зеленським Сирота зазначив, що для повноцінного ремонту деформаційних швів моста треба перекрити дорожній рух. За словами Сироти, для цього потрібен дозвіл міської ради.

"Ми приїдемо 15 жовтня. Будемо перевіряти. Домовилися?" - cказал президент, на що чиновник відповів позитивно.

Але Зеленський задав ще одне питання: "А якщо ні?". На це директор "Укргідроенерго" заявив, що в такому випадку напише заяву про звільнення.

Зазначають, що замовником робіт по ремонту автомобільного переходу є ПрАТ "Укргідроенерго", виконавці - ВАТ "Дніпро-Спецгідроенергомонтаж" і ТОВ "Інтехбуд".

Як повідомляв "Апостроф", під час офіційного візиту в Дніпро президент України Володимир Зеленський уклав цікаве парі з місцевим міським головою Борисом Філатовим.