RU  UA  EN

Вівторок, 7 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

6 травня

Всі новини

​В Украине подсчитали, сколько денег ушло на тренинги "слуг народа"

Бюджет тижневого тренінгу для майбутніх народних депутатів від партії "Слуга народу" може коливатися від 10 до 20 млн грн.

Про це написав на власній сторінці в Facebook міністр інфраструктури Володимир Омелян.

“Припускаємо, що не всі майбутні депутати монокоаліціі приїхали, нехай їх було 230. Беремо найнижчу вартість одномісного номеру з триразовим харчуванням - 4 000 грн. І ми знаємо, що дійство: тренінг, стратегічна сесія триває 7 днів. Отже, за найскромнішими підрахунками, лише проживання під час експрес-навчання коштувало 6 440 000 грн", - написав Омелян.

Отже, за підрахунками міністра, бюджет цього заходу може коливатися від 10 до 20 млн грн.

"Точно відомо, що поважна Київська школа економіки організувала цей навчальний захід за контрактом, а не на волонтерських засадах. Точно кава-брейки були за рахунок організаторів. Наразі невідомо, за чий кошт відбувалося транспортування учасників. Зазвичай, це беруть на себе організатори. Як і оплату за виступ лекторів, їх проживання і харчування", - додав міністр.

Як повідомляв "Апостроф", українці бурхливо обговорюють фото з тренінгу для майбутніх народних депутатів від партії "Слуга народу", який проходить в Трускавці.