RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

Всі новини

Дуже любить піар: у Мартиненка звинуватили Ситника в порушенні закону

Директор НАБУ Артем Ситник продовжує незаконно піаритися на згадках Миколи Мартиненка, порушуючи презумпцію невинності.

Про це заявила прес-служба екс-депутата.

"Пан Ситник в публічних коментарях знову почав згадувати ім'я Миколи Мартиненка, без рішення суду подаючи його як нібито винного. Хоча судові слухання в суді першої інстанції показали: доказова база по Мартиненку було сфабрикована, захист аргументовано показав юридичну нікчемність всіх звинувачень НАБУ", - йдеться в повідомленні.

У екс-депутата заявили, що "директор НАБУ дуже любить піар і прикриває їм свої провали. Він безцеремонно порушує презумпцію невинуватості та виходить за рамки закону і своїх повноважень, коли бере на себе роль одночасно слідчого, прокурора і судді по відношенню до Миколи Мартиненка".

"Пан Ситник радий служити будь-якій владі. Але директор НАБУ став токсичним, його не взяли ні в один виборчий список. Проти нього розслідується низка справ про корупцію. Він є фігурантом американської справи про втручання у вибори президента США - і каже неправду, коли заперечує, що його допитувало ФБР ... Тому Артем Ситник намагається за всяку ціну утриматися на посаді. Але за всі порушення закону, за фальсифікацію звинувачень у "справі Мартиненка" рано чи пізно настане кримінальна відповідальність", - стверджують у Мартиненка.