На яких авто їздять керівники нової Ради: опубліковано цікаву інфографіку

У мережі з'явилася інфографіка про автомобілі народних депутатів нового складу Верховної Ради.

Її опублікувало видання Auto24.

Так, журналісти виявили, що у власності нових депутатів є абсолютно різні автомобілі - від Лади до нових Range Rover.

Зокрема, "найпростіше" авто виявилося у глави комітету з освіти і науки Сергія Бабака - ВАЗ 21083, якому майже 30 років, а у керівників комітету з питань екологічної політики та природокористування Олега Бондаренко і комітету із зовнішньої політики Богдана Яременка судячи з декларації автомобілів немає взагалі . Така ж ситуація у глави комітету з фінансів і податкової політики Данила Гетманцева.

Серед уже відомих політиків слід зазначити: спікера Ради Дмитра Разумкова - у нього три автомобіля, першого заступника голови ВРУ Руслана Стефанчук - у нього Renault Koleos 2012 року, екс-радника президента, а нині голову комітету з питань енергетики Андрія Геруса - Subaru Outback 2010 року (за декларацією від 2014 року), голову комітету з питань здоров'я нації Михайла Радуцького, у нього 5 елітних авто - Porsche Panamera, Mercedes-Benz CL-Class, Hyundai Santa Fe; Audi Q7, Mercedes-Benz E-250 і так далі.

Як повідомляв "Апостроф", раніше стало відомо, що ряд народних депутатів заселилися в столичні готелі "Київ" і "Національний", які знаходяться неподалік від Верховної Ради.

Також журналісти показали на яких авто їздять нові члени уряду.