На Гонтареву після ДТП звалилася ще одна біда

Колишня голова Національного банку України Валерія Гонтарева, яка в кінці серпня потрапила під колеса авто, заявила, що в її квартирі в Києві проводяться обшуки.

Про це повідомляє "Інтерфакс-Україна".

За словами Гонтаревої, правоохоронці проводять обшуки в масках і з автоматами.

"У мене зараз в Києві за місцем прописки на Великій Житомирській зламали ломом двері, і десять чоловік в бронежилетах проводять обшук", - повідомила Гонтарєва.

Також екс-глава НБУ зазначила, що в квартирі на даний момент нікого немає.

"Мій адвокат повідомив давно ГПУ і ДБР про місце мого проживання в Лондоні", - сказала вона.

Колишній заступник глави Адміністрації президента Віктора Януковича Андрій Портнов заявив, що обшуки проводяться в рамках кримінальних справ Порошенко.

"Зараз тривають санкціоновані судом масові обшуки у кримінальних справах Порошенко. У справі про мародерство і розкраданнях в армії обшуки відбуваються вдома у Гонтаревої, в" Укроборонпрому "і структурах, які брали участь у відмиванні командою Порошенко вкрадених в армії коштів. В аеропорту" Жуляни " тривають обшуки у справі про використання Порошенко підроблених паспортів під час польоту на Мальдівський архіпелаг", - розповів Портнов.

При цьому в прес-службі аеропорту "Жуляни" інформацію про обшуки не підтвердили.

Як повідомляв "Апостроф", олігарх Ігор Коломойський з допомогою антикорупційних органів - НАБУ, ДБР, САП, НАПК - почав війну проти своїх кривдників, серед яких - екс-голова Нацбанку Валерія Гонтарева.