Недорахувалася: модель-помічниця Тищенка осоромилася через запитання про нардепів

Помічниця народного депутата від президентської партії "Слуга народу" Миколи Тищенка Мар'яна Міхолап осоромилася, не зумівши відповісти на прості запитання, пов'язані з українською політикою.

Інтерв'ю з дівчиною виклало видання "Обозреватель".

Так, Мар'яна не змогла назвати прізвище першого президента України, при цьому правильно назвавши його ім'я.

"Кучма. Ні, ні, ні .... Зараз, його Леонід звали. Я точно пам'ятаю, дай секунду. Кучма був дуже довго ... Після Кучми відразу Ющенко і Янукович", - зазначила вона.

Також помічниця народного депутата не зуміла відповісти на питання про чисельність народних депутатів в парламенті. Очевидно, вона вважала, що ініціатива партії "Слуга народу" про скорочення кількості нардепів до 300 в парламенті вже реалізована. Наостанок вона не вгадала кількість членів фракції "Слуга народу" у Раді.

"Я знаю, що зараз скоротили, зараз 300 ... Так, від "Слуги народу" зайшло 242 депутата (254 - "Апостроф")", - сказала журналісту Міхолап.

Як повідомляв "Апостроф", раніше стало відомо, що 22-річна модель і помічниця нардепа від "Слуги народу" Миколи Тищенка на сайтах пошуку роботи шукала вакансію репетитора, а в 2017 році брала участь у відборі на конкурс "Міс Україна".