RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 квітня

Всі новини

ЗМІ розповіли про схеми начальника ДФС Київської області Кавиліна

Керівник ДФС Київської області Олексій Кавилін може покривати корупційні схеми.

Про це заявив аналітик ГО "Інститут моніторингу ринку інфраструктури" Валерій Щербина, передає РБК-Україна з посиланням на його блог.

"Реформування податкової та митної сфер передбачає конкурси з обрання керівників структурних одиниць Державної податкової служби України та Державної митної служби України. Старі керівники регіональних підрозділів відразу втратили свій вплив і владу", - пише експерт.

Кавилін керує ДФС Київської області з 2016 року. Однак, за словами експерта, він не має права обіймати посаду, адже не має профільної освіти, а можливістю працювати в ДФС зобов'язаний батьку своєї громадянської дружини Євгену Червоненку.

"Переглянувши декларації про доходи Кавиліна, можна зробити висновки, що він любить автомобілі Land Rover і Toyota Camry, гроші на покупку квартири вартістю 6 млн гривень і площею 300 квадратних метрів йому подарував батько. Також він порушив закон "Про запобігання корупції", не вказавши в декларації детальну інформацію про доходи, стан і майно своєї цивільної дружини, веде розкішний спосіб життя, який виставляє в соціальних мережах", - повідомляє експерт.

Джерелом такого способу життя і причиною маніпуляції з декларацією, на думку експерта, можуть бути корупційні схеми по прихованню маніпуляцій фіктивного ПДВ.