У Зеленського з'явився цікавий радник з США: що про нього відомо, фото

Керівника американської юридичної фірми "Asters" Ендрю Романа Мака призначено позаштатним радником президента України Володимира Зеленського.

Відповідний указ глави держави опублікований на сайті президента України.

Ендрю Роман Мак, який очолює юридичну фірму "Asters" у Вашингтоні (США), спеціалізується на супроводі міжнародних угод за участю США, України і країн СНД. Зокрема, він є експертом в області M & A, корпоративного та антимонопольного права, compliance, законів FCPA і UK Bribery Act, ринків капіталу і державного регулювання.

Крім того, цей юрист має досвід координації транскордонних спорів, а також консультування українських і компаній з країн СНД з питань взаємодії з партнерами в США.

Мак має право займатися юридичною практикою в Україні, оскільки має українське свідоцтво адвоката. У 2002 році він вже працював старшим юристом в київському офісі міжнародної компанії PricewaterhouseCoopers, що пропонує професійні послуги в області консалтингу та аудиту.

Як відомо з публікацій в KyivPost, Ендрю Роман Мак - уродженець Нью-Йорку. Очолювана ним фірма об'єднує понад 100 юристів, її щорічний дохід близько $ 40 млн.

Як раніше повідомляв "Апостроф", президент США Дональд Трамп заявив, що готовий провести переговори з українським лідером Володимиром Зеленським у Білому домі.