Обговорювала інтим на матраці: "слугу народу" спіймали за пікантним листуванням в Раді, фото

Народний депутат з фракції "Слуга народу" Галина Третьякова, яка очолює парламентський комітет з питань соціальної політики та захисту прав ветеранів, під час ранкової сесії Верховної Ради листувалася про секс на "новому матраці".

Про це повідомляє "Апостроф" з посиланням на Інформатор.

Знімки були зроблені під час обговорення важливого закону "Про особливий порядок місцевого самоврядування в ОРДЛО" на позачерговому засіданні Верховної Ради. Коли тривали дискусії, голова комітету Верховної Ради України з питань соціальної політики та захисту прав ветеранів Галина Третьякова отримала повідомлення від свого чоловіка, Сергія Попова про покупку нового матраца.

Депутат емоційно відреагувала на новину. "Урааааааааа. Люблю тебе ще сильніше за матрац. Секс на новому матраці. Урааааа", - написала у відповідь Третьякова. Попов відреагував на це смайликами.

Третьякова вийшла заміж за Сергія Попова 21 вересня цього року. Він не тільки чоловік, але і колега по громадській організації "Інститут Цивільних свобод".

Як повідомляв "Апостроф", народний депутат України Богдан Яременко, який потрапив в скандал з секс-листуванням у Верховній Раді, став відомий на весь світ.