RU  UA  EN

Середа, 24 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 квітня

Всі новини

Зеленському довелося виступати перед порожнім залом: політолог розповів про серйозну помилку помічника президента Єрмака

Президент України Володимир Зеленський на економічному форумі в Давосі виступав перед порожнім залом через непідготовленість його помічника з питань зовнішньої політики Андрія Єрмака, який "забув" зібрати аудиторію.

Про це в Facebook повідомив політичний експерт Владислав Дзівідзінский, передають "Українські новини".

"Україна в останні півроку на слуху у всіх світових ЗМІ. Президент Зеленський сидить за одним столом з Путіним, Меркель і Макрона. Ми навіть в справі про імпічмент президента США фігуруємо. Про що все це говорить? Про те, що інтерес світової спільноти до України підвищено. Але чому коли можна було хайпонуть, зал під час виступу президента на економічному форумі був порожній? Очевидно, що справа в непрофесійної підготовки самого заходу за участю президента", - вважає політолог.

За його словами, за підготовку до форуму в ОП відповідав помічник президента з питань зовнішньої політики Андрій Єрмак, який "забув повідомити і зацікавити" аудиторію форуму виступом Володимира Зеленського.

"Аудиторії не було, тому що її ніхто не привернув, не проінформував і не зацікавив. Складається враження, що про це просто забули. Такий же провал був у Порошенка, але варто відзначити, що у того ж Порошенка міжнародні івенти були організовані на рівень вище. Хоча сам навіть близько не уявляв такого інтересу для міжнародної спільноти, як Зеленський ", - вважає експерт.

Він також помітив, що "порожній зал" в Давосі "вже не перший у списку" провалів помічника президента Єрмака. Недавно з його ж вини виник скандал, пов'язаний з поїздкою Зеленського в Оман, який завдав іміджевий шкоди рейтингу президента.

"Причин для таких" факапов "зазвичай всього дві: банальна некомпетентність відповідальних за цю сферу або навмисний саботаж, щоб дати політичним опонентам в руки черговий козир. Навіть не знаю, що в цій ситуації гірше. Два повтору безглуздій ситуації - це може бути збіг, але коли це відбувається регулярно - це вже система ", - підсумував Владислав Дзівідзінский.