RU  UA  EN

Вівторок, 7 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

7 травня

6 травня

Всі новини

Корупцію у податковій та на митниці розслідуватиме комісія ВРУ і Рахункова палата - Тимошенко

На вимогу "Батьківщини" керівники фракцій погодилися на створення слідчої комісії із розслідування фактів корупції у податковій та на митниці, викритих колишнім міністром фінансів Ігорем Уманським.

Про це заявила лідер партії Юлія Тимошенко під час брифінгу у Верховній Раді за результатами ініційованої "Батьківщиною" наради лідерів фракцій.

"На наступному позачерговому засіданні парламенту буде створена ТСК щоб детально розібратися з тим, які корупційні оборудки здійснюються у податковій, на митниці та позбавляють бюджет країни доходів у 120 млрд гривень на рік. Комісію запропонували очолити народному депутату Івану Крульку", – повідомила лідер "Батьківщини".

Юлія Тимошенко зазначила, що лідери фракцій домовилися дати розпорядження Рахунковій палаті провести ретельне розслідування викритих зловживань.

"Я переконана, що консолідація усіх фракцій щодо перевірки корупції означає, що ми реально зможемо розібратися в сутності справи, зупинити корупцію, і якщо все це буде доведено – повернути "загублені" доходи бюджету. Це допоможе у кризу підтримати і підприємців, і людей, і охорону здоров’я й освіту та відновити справедливість. "Батьківщина" не дозволить владі обкрадати українців!" – резюмувала Юлія Тимошенко.