RU  UA  EN

Четвер, 9 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

9 травня

Всі новини

ОПЗЖ запропонує ряд кроків для поліпшення соціально-економічного становища дітей - нардеп Колтунович

Київські опозиціонери привітали з Міжнародним днем захисту дітей вихованців столичної Санаторної школи-інтернату №21 та дитячого будинку "Берізка". Народні депутати від "Опозиційної платформи - За життя" Олександр Колтунович і Наталія Приходько подарували дітям комп'ютерну техніку та спортивне приладдя.

Про це йдеться в сюжеті "112 каналу".

"Сьогодні - Міжнародний день захисту дітей. Тому для нас було дуже важливим відвідати дитячі будинки та інтернати і поспілкуватися з дітьми. І передати подарунки - комп'ютерну техніку та спортивний інвентар, щоб наші діти були конкурентоспроможними, щоб розвивалися, були повноцінними членами суспільства", - зазначив Олександр Колтунович.

За його словами, для цього особливо важливо прийняти ряд заходів на загальнодержавному рівні.

"Ми цим будемо займатися. Адже зараз підтримка державою дітей і молодих сімей залишає бажати кращого. Тим більше при існуючій економічній ситуації, коли, за прогнозом ЮНІСЕФ, 1,4 млн дітей в Україні можуть опинитися за межею бідності. Це страшні цифри, тому що діти втрачають шанс на нормальне існування, не кажучи про успішне і щасливе життя. Це - через неадекватну економічну політику уряду. Тому ми запропонуємо ряд кроків, які будуть посилювати соціально-економічне становище дітей", - підкреслив Олександр Колтунович.

Наталія Приходько зазначила, що сьогодні особливо важливо показати дітям нашу увагу і турботу.

"Тому ми вибрали ці заклади, адже про дітей, які тут виховуються, нікому подбати. Для того щоб проявити турботу, ми привезли подарунки і поспілкувалися з малюками. Хотілося б, щоб не тільки сьогодні, але і протягом всього року держава дбала про ці дітей, щоб вони не потребували додаткової матеріальної допомоги, а тільки - спілкування. Адже поки в державі діти не будуть пріоритетом, важко говорити про його розвиток і майбутнє. Тому наше завдання, як парламентаріїв, зробити так, щоб якраз діти були пріоритетом в Україні", - резюмувала Наталія Приходько.