RU  UA  EN

Понеділок, 20 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.35
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 травня

Всі новини

Україні потрібна професійна стратегія дій, а не імітація від влади - Тимошенко

Вчергове презентована в парламенті Програма дій уряду – це "ритуальні танці", які влада спробувала виконати на політичній сцені", вважають у партії "Батьківщина". Політична сила не підтримала документ, зазначаючи, що він є "прикриттям справжніх намірів влади, які суперечать інтересам людей".

Про це заявила голова партії "Батьківщина" Юлія Тимошенко під час виступу у Верховній Раді.

"Це вже третій уряд та третій прем’єр-міністр, який працює при президентові Зеленському. І те, що ми бачимо, то вже і третій уряд отримав, по суті, квиток на вихід. Бо те, що програма не проголосована – це не тому що вона погана чи хороша, а тому що такою була команда президента. Далі все залежатиме від того, чи захоче Зеленський зливати цей уряд, чи буде тримати – ось у чому питання", – зауважила Юлія Тимошенко.

Голова "Батьківщин" переконана, що "реальна програма, за якою живе влада Зеленського – це Меморандум з МВФ, і там інші речі написані, ніж ті "солодощі", які записали до програми уряду".

Юлія Тимошенко зазначила, що за даними останніх соціологічних опитувань 60% людей, вважають, що країна рухається в неправильному напрямку і лише 26% переконані, що у правильному.

"У президента 33% підтримки, у парламенту 9% і в цього уряду 9%. Тому знаходиться чергова жертва, на яку влада скидатиме відповідальність за хаос в державі, безпорадність та політику, яка ведеться проти національних інтересів України й кожного українця. Можна лише співчувати цьому прем’єру, який став черговою жертвою на заклання. Він не призначив самостійно жодного міністра, не розробив жодної тактики та стратегії, він живе в парадигмі зовнішнього управління і тепер за це буде платити своєю посадою… Україні потрібна професійна стратегія дій, а не чергова імітація від влади!", – наголосила Юлія Тимошенко.