RU  UA  EN

Субота, 11 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

11 травня

Всі новини

Можуть бути жертви: політолог попередив Зеленського про "подарунок" від "політичних друзів"

Підпали автомобілів журналістів і політиків, напади на активістів у 2020 році - та ж технологія, що і розгін студентів на початку Майдану в 2013.

Таку думку висловив політтехнолог Володимир Петров, передає "Обозреватель".

На його думку, втілювати технологію в життя планують люди з оточення екс-президента Віктора Януковича, які входять до кола "політичних друзів" президента Володимира Зеленського.

"Ви повинні бути готові до того, що далі можуть бути жертви. Я вже писав вам рік тому про те, що ваші "друзі"- а роблять це люди, яких ви реально вважаєте своїми політичними друзями - подарують вам жмура. Так вже робили з Кучмою, з Порошенком, з Ющенком і Януковичем, просто у останніх двох ці "подарунки" проходили менш помітно, ніж у перших. Так ось, вам подарують напад і, можливо, вбивство українського журналіста або активіста. Це дуже неприємний подарунок перед виборами і в принципі", - заявив Петров.

На його думку, вплив людей з оточення Януковича призвів до зриву переговорів з Росією по Донбасу і може привести до активізації обстрілів на сході країни на початку жовтня.

Як зазначає видання, 11 серпня екс-главі Офісу президента Андрію Богдану невідомі спалили авто, 17 серпня згорів автомобіль знімальної групи програми "Схеми: корупція в деталях", а 28 серпня підпалили автомобіль нардепа Гео Лероса.