RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

Всі новини

Вадим Новинський відвідав новий інфекційний центр для лікування коронавірусу в Маріуполі

Народний депутат Вадим Новинський відвідав свій виборчий округ №57 у Маріуполі. Парламентарій разом із міським головою Вадимом Бойченком оцінив стан доріг, ремонт та реконструкцію громадських будівель.

Про це повідомляє пресслужба депутата ВРУ.

Зокрема, нардеп відвідав відремонтоване дитяче відділення маріупольської міської лікарні номер 4. На її базі створять сучасний інфекційний центр у тому числі для боротьби із COVID-19. Фінансувала ці роботи держава та холдинг "Метінвест", співвласником якого є Вадим Новинський.

"І влада міста своєчасно виділяли кошти для реконструкції. Компанія "Метінвест", яка є базовою для міста і в модернізації брав участь бюджет області... Спільними зусиллями лікарня була відновлена", - заявив він.

Вадим Новинський зазначив, що вже перехворів на COVID-19 і радить українцям тверезо ставитися до цієї інфекції.

"Я хочу сказати, що ця болячка точно є. Вірус точно існує. Вірус цей не простий. Не можна впадати в паніку від коронавіруса, а й бути занадто спокійним і самовпевненим теж не можна", - додав він.

Також народний обранець разом із міським головою Маріуполя Вадимом Бойченком оцінив стан реконструкції проспекту перемоги та оглянув новозбудовану льодову арену міста.