RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

2 травня

Всі новини

Судді КСУ Мойсик і Сліденко намагаються піти від відповідальності за корупцію - ЗМІ

27 жовтня Конституційний суд України скасував кримінальну відповідальність за незаконне збагачення. За цим рішенням стоїть ймовірність скасування безвізового режиму з країнами ЄС і, як наслідок, грандіозні кадрові зміни в Офісі президента.

Як стверджують журналісти інтернет-видання "Відкрита Україна", за скандальним рішенням КСУ стоять певні особи, передає From.ua.

"Основні організатори даної провокації - судді Володимир Мойсик та Ігор Сліденко, за якими вже давно полює НАЗК, бо ці слуги Феміди були помічені в корупційних схемах. І з 15 жовтня їм намагаються вручити протоколи про корупцію. Але так як відповідати перед законом немає бажання, Мойсик і Сліденко вирішили скасувати відповідальність за незаконне збагачення. У цій справі не обійшлося і без Олександра Миколайовича Тупицького, глави КСУ, якого в серпні особисто представили Івану Баканову... У мережі з'явилося відео, в якому якийсь наближений до ОП персонаж розповідає про те, що відбувається всередині партії "Слуга народу", хто стоїть за несподіваним рішенням КСУ і чого очікувати в найближчому майбутньому", - пише видання.

"Так, за словами людини з близького оточення ОП, саме після зустрічі з Тупицьким почався шлях Івана Баканова до посту глави ОП. І Баканов поставив завдання збирати компромат на чинного главу ОП і все його оточення. З відео стає зрозуміло, що в партії "Слуга народу" все не так гладко і спокійно, як хотілося б. І всередині самої команди йде війна за різні посади. Але з огляду на нещодавнє звільнення одного Зеленського, президент не потерпить ні інтриганів, ні корупціонерів в своїй команді. Крім того, варто відзначити, що на засіданні РНБО, Баканов був єдиним, хто підтримав рішення Тупицького і висловився за скасування кримінальної відповідальності", - зазначили журналісти.