Президент України Володимир Зеленський дав ексклюзивне інтерв'ю тижневику Фокус

У п'ятницю 25 грудня в продаж надійшов підсумковий річний випуск тижневика Фокус, в якому вийде ексклюзивне інтерв'ю президента України Володимира Зеленського.

У бесіді з кореспондентом Фокусу Мариною Шашковою Володимир Зеленський підвів підсумки року, що минає і розповів, що, на його думку, чекає українців в наступаючому 2021 році.

Головними темами бесіди стали епідемія коронавірусу, ситуація на Донбасі, конституційна кризу в країні.

Володимир Зеленський відверто розповів, як він і його команда зустріли першу хвилю коронавірусу: "У всьому світі ніхто нічого не розумів, що це таке, куди бігти, що робити. Ми діяли інтуїтивно і професіоналами в цьому питанні стали тільки тому, що мало спали і дуже багато працювали", - зокрема, сказав він.

"Це велике інтерв'ю глави держави про головні події в країні. Про те, чого чекати українцям у новому році. Але головне, що Володимир Зеленський бачить великі перспективи в 2021 році, коли Україна відзначить 30-річчя своєї незалежності" - говорить головний редактор Фокуса Олексій Газубей.

Для підсумкової бесіди року президент Володимир Зеленський вибрав два видання: американський The New York Times і український Фокус.

Повний текст інтерв'ю можна прочитати у свіжому випуску журналу Фокус, також інтерв'ю буде опубліковано в інтернет-версії видання на focus.ua.