RU  UA  EN

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

6 травня

Всі новини

ОПЗЖ підтримує скорочення кількості народних депутатів до 300 - Вадим Рабинович

Політична партія "Опозиційна платформа - За життя" виступає за скорочення у Верховній Раді України кількості парламентаріїв до 300.

Про це заявив народний депутат, співголова політичної сили Вадим Рабинович в ефірі телеканалу NewsOne.

"Ми - рада партії "Опозиційна платформа - За життя" - прийняли рішення підтримати скорочення кількості народних депутатів. По-перше, це економічно вигідно. По-друге, в стінах парламенту лише близько п'ятдесяти чоловік дійсно розуміють, де вони знаходяться і що потрібно робити , а решта - дармоїди, що прожирає народні гроші", - пояснив політик.

Разом з тим він підкреслив, що кожен народний депутат, кожен член фракції ОПЗЖ, звичайно ж, може мати свою особисту думку.

"На сьогоднішній день ОПЗЖ підтримує рішення про скорочення депутатського корпусу. І якщо влада під час фінального голосування не засуне в закон якихось своїх "хотілок", то фракція ОПЗЖ, я вважаю, повинні підтримати цю ініціативу. Яке остаточне рішення ухвалить партія - подивимося. Остаточне формування партійної позиції - за радою партії, який складається з чотирьох осіб і яку очолює Віктор Медведчук. Але я, як співголова партії, можу сказати: скоротити кількість парламентаріїв до 300 - це рішення правильне і мудре!" - резюмував Вадим Рабинович.