RU  UA  EN

Вівторок, 7 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

7 травня

6 травня

Всі новини

Нардеп "Слуги Народу" Семінський визнав автентичність записів про 7 млн за мандат

Олег Семінський, народний депутат від "Слуги народу", фігурант скандалу з оприлюдненою розмовою, в якій висловив готовність заплатити 7 млн за мандат будь-якої партії, підтвердив достовірність запису.

Нагадаємо, Олег Семінський ділився планами про свою політичну перспективу і готовність балотуватися від будь-якої з партій і озвучував розмір бюджету, який готовий витратити на те, щоб отримати мандат - сім мільйонів доларів.

"Я не буду займатися публічною політикою. У мене в цьому немає необхідності. Але я отримую мандат. І поки не знімуть недоторканність, поки буде можливість... Аж до комуністів", - говорить на записі він, писав "Цензор.НЕТ".

У коментарі "Суспільному", Семінський визнав, що розмова між ним і екснардепом Миколою Рудьковським, зафіксований на запису, дійсно мав місце.

"Розмова з Рудковським, фрагменти якого були використані, дійсно був в 2010-2011 році. Але під час нашої розмови Рудковський, не повідомляв, що буде записувати. Тому я здивований, що взагалі з'явилися якісь записи", - говорить нардеп.

При цьому він спробував виправдатися тим, що розмова про сім мільйонів йшла не в прив'язці до виборів, а в зв'язку з наміром купити частку в бізнесі, а сама розмова була вирвана з контексту.