RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

3 травня

Всі новини

"Коли в душі ти маршрутник": нардеп відзначився незвичайною витівкою в Раді

Народний депутат від "Слуги народу" Макс Бужанський опублікував цікаве фото з сесійної зали - робоче місце його колеги по фракції Максима Павлюка, який нещодавно задекларував виграш у лотерею майже двох мільйонів гривень, "прикрашали" монети.

Відповідне фото Бужанський опублікував у своєму Telegram-каналі.

"Дуже потужний амулет, що дозволяє виграти в лотерею", - прокоментував Бужанський, натякаючи на везіння Павлюка в лотереї.

Як відомо, Павлюк 2 лютого вніс до своєї декларації нові дані і повідомив, що 26 січня цього року він отримав 1 млн 939 тис. грн як виграш в шести різних лотереях. У ЗМІ повідомляли, що це не перший його великий виграш: у 2019 "слуга" задекларував 900 тис. грн призу, а в 2018 му році виграв 160 тис. грн.

Користувачі мережі також долучилися до обговорення фото.

"Коли ти в душі маршрутник, а не народний депутат. Хоча, звичайно, іконок і в'язаного килимка категорично не вистачає", "І занавісок з бахромою", "Заздріть далі", "Нумізмат", - пишуть в мережі.

Як повідомляв "Апостроф", в середу, 17 березня, у Верховній Раді задимився новий пульт для голосування, засідання перервали. Інцидент стався з системою народного депутата від партії "Голос" Лесі Василенко.