RU  UA

Експерт про скандал з ювілеєм Єрмака: відвертий цинізм сильно вдарить по владі

Скандальне святкування 50-річчя Андрія Єрмака, яке керівник Офісу президента влаштував у держрезиденції "Синьогора" в Карпатах, боляче вдарить по самій владі.

Про це в ефірі Апостроф Live на Апостроф TV розповів політтехнолог Тарас Загородній.

За його словами, коли на Банковій починають жартувати з венеціанських скульптур та іншого, вони не заперечують самого факту, що щось відбувалося саме у державній резиденції.

"Вони не розуміють рівень цинізму ситуації - у державній резиденції (яку Зеленський обіцяв віддати під дитячий табір) відбувається п'янка. Може, не в такому форматі, як вони розповідають, але вона відбувається. За рахунок платників податків святкують день народження глави Офісу президента", - каже політичний експерт.

Він зауважив, що журналістське розслідування досить докладно показало, що на Банковій брешуть, і що, найімовірніше, використовувалася техніка ДСНС. А такі речі дуже сильно впливають на людей.

"Тобто, ви всім розповідаєте, що Російська Федерація на нас нападатиме, а тут у вас (по-іншому і не назву) п'янка в державній резиденції. Це можна було провести тихо на квартирі у пана Зеленського у всьому відомому будинку на Грушевського — тихо заїхали, поїхали, і ніхто не помітив би. Ні, треба з розмахом показувати, що ми можемо це зробити з використанням державної резиденції", - продовжує політтехнолог.

"Я вважаю, що саме така відверто цинічна історія дуже вдарить по владі", - резюмував Тарас Загородній.

Більше інтерв'ю читайте на сайті "Апостроф": Зеленському потрібно позбуватися Єрмака, інакше він ризикує владою - політтехнолог