Справа Зайцевої: відео з наркологом вперше показали в суді

Правоохоронці так і не знайшли зниклого лікаря-нарколога Олену Федірко, яка брала аналізи в обвинуваченої Олени Зайцевої відразу після ДТП в центрі Харкова.

Відповідна інформація була оприлюднена 11 вересня під час засідання Київського районного суду Харкова у справі про аварію.

Крім того, на засіданні суду захист підозрюваної заявив, що нарколог Федірко не перевірила належним чином Зайцеву і не склала вчасно акт з результатами. Про це свідчать відеозаписи з місця ДТП, пише Media Port.

"У нас є підстави вважати, що Федірко не приходить на засідання суду з тої причини, що на місці огляду вона ще не усвідомлювала, який резонанс, і на той момент ніякий акт не писала", - сказав адвокат Зайцевої Євген Мельниченко.

Також він зазначив, що акт про проведення експертизи вже з'явився пізніше, а не був складений на місці.

Крім цього, Мельниченко заявив, що у нього є відеозаписи щодо другого підозрюваного.

"У мене є й інші відеозаписи, я думаю, ми до цього ще дійдемо, якщо буде треба, там повністю, як відбирали аналізи, хто як себе вів, скаржився чи хтось на якісь травми відразу після ДТП, а потім одягав корсет через пару тижнів ... Це все є на відео ", - сказав адвокат.

Як повідомляв "Апостроф", в автошколі, де вчилася підозрювана в смертельній аварії на вулиці Сумській в Харкові, провели обшуки, вилучивши документацію за період її навчання.