Син ухвалив скандальне рішення щодо сина нардепа, який їздив п'яним за кермом

Львівський апеляційний суд скасував покарання синові народного депутата Богдана Дубневича Павлу за нетверезе водіння і повернув йому посвідчення водія.

Як повідомляє 368.media, опівночі 2 вересня 2018 року патрульна поліція затримала 23-річного Павла Дубневича, який керував автомобілем Audi в стані алкогольного сп'яніння. Правоохоронці виявили в крові водія 0,29 проміле алкоголю при дозволеній нормі в 0,2.

Справу розглянув Залізничний райсуд Львова, який 21 листопада призначив Павлу Дубневичу покарання у вигляді штрафу в 10,2 тис. гривень, а також позбавив його водійських прав на один рік.

Вже 14 листопада хлопець влаштувався водієм в ТОВ «Глинянська вежа», співвласницею якого є його мати - Тетяна Дубневич. На підставі цього син подав апеляцію на рішення Залізничного суду, адже йому як водієві для роботи необхідні водійські права.

Як повідомила прес-секретар патрульної поліції Львова Катерина Рибій, в кінці грудня апеляційний суд скасував штраф і повернув водійське посвідчення, а справу про нетверезе водіння передали на «розгляд трудового колективу».