RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.80
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  38.80
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

Всі новини

Тимошенко є найкращою кандидатурою на пост прем'єр-міністра - нардеп Рибчинський

Депутат Євген Рибчинський вважає, що лише союз Юлії Тимошенко та президента Володимира Зеленського забезпечить євроінтеграцію і загальне благополуччя для країни.

Про це він заявив, коментуючи свій вступ до фракції партії ВО "Батьківщина" для видання "Українська правда".

За його словами, він обрав команду Юлії Тимошенко, адже вважає її професіональною та такою, що має реальний вплив на політичні і економічні процеси в країні.

Він написав, що навіть при напозитивніших результатах виборів, партія нового президента все одно не матиме у новій Верховній Раді 226 голосів, необхідних для утворення коаліції, і найбільш корисним для країни буде цілком логічний союз політичних сил Зеленського та Тимошенко.

"Все одно "Слуга Народу" шукатиме собі партнерів. Ними можуть бути хто завгодно, від "За Життя" до "Батьківщини". Хто завгодно окрім партії Петра Порошенка. І дай Бог, щоб Володимиру Олександровичу вистачило житейської мудрості, щоб зупинити свій вибір на Юлії Тимошенко з її "Батьківщиною". Бо інакше – це реванш проросійських сил і фіаско усіх європейських прагнень України", - застеріг він.

Союз "Слуги народу" та "Батьківщини", за думкою Рибчинського, забезпечить євроінтеграцію і загальне благополуччя для людей.

"На моє особисте переконання, тільки цей симбіоз нових облич в політиці і нового економічного курсу спроможний вивести країну з політичної, економічної та соціальної криз", - переконаний він.