Стало відомо, у скільки обходиться "Слузі народу" навчання молодих нардепів

Партія Володимира Зеленського "Слуга народу" розмістила своїх новообраних депутатів, які прибули на тижневий навчальний курс в Трускавець, в найдорожчий готель в місті - "Ріксос".

Про це пише "Лівий берег".

Вартість проживання в номері готелю починається від 3600 грн на добу. При цьому в Трускавці є державний пансіонат, де номери дешевше.

Глава партії "Слуга народу" Дмитро Разумков рішення розмістити своїх підопічних в "Ріксос" пояснив обмеженим часом на підготовку заходу і потребою у великій кількості номерів.

"Була принципова позиція вивезти наших депутатів за межі Києва, тому що це буде зовсім інша робоча обстановка. На жаль, під Києвом ми не знайшли бази, де можна розмістити таку кількість людей", - сказав Разумков.

"Те, що у нас була можливість зняти ... Ну ви ж не знаєте, скільки часу у нас було, на жаль, для підготовки цього заходу", - додав він.

Загальну вартість навчання і перебування в готелі Разумков не назвав, пославшись на те, що не відповідає за бухгалтерські витрати партії.

Як повідомляв "Апостроф", раніше журналісти опублікували інфографіку, яка в повній мірі показує, ким є середньостатистичний депутат у новообраній Верховній Раді.