RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

4 травня

Всі новини

Вілкула висунули кандидатом в мери Дніпра

Дніпропетровська обласна організація політичної партії "Блок Вілкула "Українська перспектива" висунула Олександра Вілкула кандидатом в мери Дніпра.

Це сталося на зборах політичної партії, передають Vesti.ua.

Під час подачі документів до виборчої комісії Вілкул заявив: "Я маю високу честь балотуватися в мери Дніпра. Бо вмію і хочу працювати. Бо добре знаю міське господарство. Бо я просто не можу підвести і зрадити людей, які мені довіряють. І тому, що я єдиний можу скласти реальну альтернативу Філатову".

Представник Блоку Вілкула Наталія Начар'ян сказала: "Дніпряни знають, що Олександр Вілкул принциповий і послідовний. Знають, як він вміє працювати і досягати результатів. Під його керівництвом в 2010 - 2013 роках було досягнуто зростання промисловості і зарплат, була стабільність. Були побудовані перинатальний, онкологічний центри, Льодова Арена. Якісно відремонтовані дороги, школи і дитячі сади, побудована перша черга об'їзної. у Вілкула найсильніша команда з усіх, які йдуть до міськради, і чітка програма розвитку міста".

"Олександр Вілкул відомий як один з найуспішніших губернаторів Дніпропетровської області. Його історія досягнень - тисячі важливих для області реалізованих об'єктів - про яку люди пам'ятають. Він знає регіон, знає всіх провідних економічних і політичних гравців. Вже довів свою ефективність як губернатор, має всі шанси стати і хорошим мером. Крім цього, він зібрав одну з найпотужніших в регіоні команд", - зазначив експерт Ігор Петренко.

Видання нагадало, що в 2010 - 2013 роках під керівництвом губернатора Вілкула зростання промисловості в Дніпропетровській області склав +24,5%. У два рази збільшився рівень зарплат в промисловості, відкривалися нові підприємства, було створено понад 236 тисяч робочих місць.