RU  UA  EN

Понеділок, 21 жовтня
  • НБУ:USD 40.90
  • НБУ:EUR 44.40
НБУ:USD  40.90
Політика

Новини

21 жовтня

Всі новини

Скандал в "Голосі": частина депутатів збирається покинути фракцію через Рудик - ЗМІ

Проведений напередодні з'їзд "Голосу", на якому було визначено нову політраду партії, завершився скандалом.

Про це пише з посиланням на свої джерела ТК-Медіа.

Як пише видання, лідер фракції Кіра Рудик замість проголосованих раніше на фракції кандидатів до політради нібито "протягнула" близьких до себе людей.

"Ліберальну" частину парламентської фракції також привів до сказу той факт, що Рудик-Железняк їх "кинули" і замість проголосованих раніше на фракції кандидатів до політради (Лозинський-Стафанішіна-Бобровська) протягнули близьких до себе Совсун і Железняка і навіть нардепа з орбіти Авакова Осадчука", - йдеться в публікації.

Джерело також стверджує, що частина депутатів має намір "голосно" покинути склад фракції, після чого вона перетвориться в депутатську групу.

"Джерела пов'язують те, що відбувається зі зростаючим впливом на партію Дмитра Разумкова. Він нібито пообіцяв Рудик-Железняку та ряду лояльних депутатів, місця в новому партійному проекті, кадрові квоти і... допомогу з фінансуванням", - пише видання.

Раніше стало відомо про те, що зі складу політради "Голосу" був виключений Сергій Притула. У партії це пояснили зміною завдань, які стоять перед "Голосом". В кінці 2020 посаду голови партії покинув Сергій Рахманін.