RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

2 травня

1 травня

30 квітня

29 квітня

28 квітня

Всі новини

Загроза масштабного вторгнення військ Путіна в Україну: названа небезпечна дата

Літо – осінь 2018 року є вкрай небезпечними для України в контексті можливої повномасштабної агресії Росії проти України.

Про це у своїй колонці на сайті видання Крим.Реалії написав кримський політоглядач Сергій Стельмах (ім'я та прізвище автора змінені в цілях безпеки).

За словами експерта, точним індикатором наближення вторгнення стане масоване перекидання в Крим ударних частин та з'єднань російської армії.

Приводом для введення військ може стати практично все що завгодно.

"Чергові "українські диверсанти", інсценізація теракту в будь-якому місті півострова і навіть водна проблема. Крим повільно вмирає від зневоднення, на що в Москві вже не раз звертали увагу. Або ж надумані загрози "народу Донбасу" з боку українських силовиків", - написав експерт.

Навіть якщо Росія не почне масштабний наступ, військова загроза все одно буде зберігатися.

"У будь-якому випадку літо-осінь 2018 року можуть бути дуже "гарячими" для України. Стратегічні цілі Кремля залишаються незмінними. Спочатку росіяни планують отримати політичний контроль над Києвом, а потім поступово ліквідувати українську державність. Навесні 2014 року в Кремлі вважали, що можуть зруйнувати Україну з наскоку, "відкусивши" Крим і наповнивши схід країни терористами і диверсантами", - зазначив Стельмах.

Як повідомляв "Апостроф", заява президента Російської Федерації Володимира Путіна про те, що він любить Україну і обидві нації все одно будуть "разом" - це не більш ніж евфемізм, що прикриває українофобську сутність російського режиму.