RU  UA  EN

Неділя, 28 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 квітня

27 квітня

Всі новини

Нова зрада: в мережі хвиля обурення через передачу призначення губернаторів в руки Порошенка

У соціальних мережах обурилися рішенням Верховної Ради, яка скасувала конкурсний відбір голів місцевих адміністрацій та центральних органів виконавчої влади.

Обурення на своїй сторінці Facebook висловив народний депутат Мустафа Найєм.

"Крім цього закон скасував вимогу про поділ політики та державної служби. Губернатори та їх заступники - як у старі добрі часи - знову зможуть займатися політикою на державній службі, фактично очолювати виборчі штаби президента і правлячої партії на парламентських і президентських виборах. По суті, це перша сходинка адміністративного ресурсу в кампанії 2019 року", - написав депутат.

"Як це не зрада, якщо зрада? А чому ніхто не сказав, що хтось збирається пропхати цей законопроект? Ніякого розголосу не було про те, що нова зрада насувається. Можна список козлів, які проголосували за це?", "Слава світобудові, у нас з'явився шанс виправити помилку, яку допустили при реформуванні люди, які не мають поняття про держслужбу", - пишуть люди в коментарях.

Деякі користувачі також відзначили, що даний закон порушує 118 статтю Конституції України.

Як повідомляв "Апостроф", раніше стало відомо, як розрив дипломатичних відносин з Росією може зашкодити мирному процесу на Донбасі і заморозити ідею введення миротворців на окуповані території.