Джерело розповіло, чи буде Кремль міняти ватажка ЛНР

На даний момент Кремль схилився на бік ватажка "МВС ЛНР" Ігоря Корнета, вірніше - його куратора (ФСБшники контролюють силовий блок, куди входить глава "МГБ" Леонід Пасічник і "МВС" Ігор Корнет - прим. "Апострофа"), тому Владиславу Суркову (помічник президента РФ - прим. "Апострофа") з ватажком "ЛНР" Ігорем Плотницьким, найімовірніше, доведеться прогнутися.

Про це стало відомо "Апострофу" з власних джерел.

"У той же час, скоріше за все, міняти ватажка ЛНР не будуть - для збереження загальної картини благополуччя. Його просто поставлять в жорсткі рамки, а управління самопроголошеної "республіки" перейде в руки блоку силовиків РФ. По всій видимості, розбірки між двома таборами не закінчаться так просто. Якщо в попередні роки всі наїзди команди Суркова на команду російських силовиків вдавалося врегулювати більш-менш тихо, то на цей раз вгамувати збройних бунтарів буде непросто", - пояснило джерело.

Крім того, як зауважив джерело виданню "Апостроф", в соцмережах активно обговорюють останні відео на сайті Плотницького, помічаючи, що з вікон кабінету, де відбуваються події, не видно випав напередодні снігу, що може говорити про те, що сюжети були підготовлені заздалегідь.

Раніше про втечу Плотницького в Росію повідомив журналіст Сергій Іванов

Читайте більше в матеріалі "Апострофа": "Переворот" проти ватажка ЛНР: в Луганську розповіли, хто перемагає.