Відступаємо на всіх фронтах: бойовик ДНР зробив сумне визнання

Військовий кореспондент терористичної "ДНР" Геннадій Дубовой зробив визнання, що бойовики з-за таких як пропагандист "ДНР" Костянтин Долгов відступають на окупованому Донбасі.

Про це повідомляє на своїй сторінці в Twitter блогер під ніком Necro Mancer, який спеціалізується на моніторингу незаконних збройних формувань.

"Останнім часом у мене постійно запитують, хто такий Костянтин Долгов і чому він поливає брудом нашу Республіку. Відповідаю. Він - ніхто. Нуль. Чи не колишній ні в одному бою. Тупий масовик - витівник. Через таких, як він ми програли в Харкові. через подібні йому ми відступаємо на всіх фронтах. Чому Республіка йому платила гроші ... вибачте ... не знаю. Запитайте у керівництва Республіки. Мені ніхто і ніколи не платив. Цей пост - відповідь на обридлі питання, і тільки" , - пише блогер з посиланням на військового кореспондента терористичної "ДНР".

An error occurred while retrieving the Tweet. It might have been deleted.

Як повідомляв "Апостроф", раніше координатор групи "Інформаційний опір" Дмитро Тимчук заявив, що протягом 2017 року Росія провела ряд серйозних змін в створених нею окупаційних військах на Донбасі, що призвело до значного підвищення рівня підготовки бойовиків.

Детальніше читайте в матеріалі "Апострофа": "У Путіна два варіанти по Донбасу, в 2018 році доведеться зробити вибір - Дмитро Тимчук"