У мережі бурхливо відреагували на звільнення українців з полону бойовиків

Прибуття звільнених українських заручників на військовий аеродром Борисполя в четвер, 28 грудня, яких незаконно утримували бойовики так званих ДНР-ЛНР на окупованій території Донбасу, викликало бурхливу реакцію у користувачів соціальних мереж.

Відповідний пост на своїй сторінці в Facebook виклав український журналіст Юрій Бутусов.

"Навіть велика радість сьогоднішнього дня не дозволяє забути про тих, кого врятувати поки не вдалося. Війна триває, і їх імена треба знати. Українські цивільні та військові заручники в руках російських спецслужб", - написав Бутусов.

Відзначимо, на даний пост емоційно відреагували користувачі інтернету.

"Скоріше б все закінчилось. Пам’ятаємо про тих, хто ще не повернувся і прикладаємо максимум зусиль для повернення їх додому. А загиблим вічна память.Слава героям", "Скільки зі зниклих безвісти вивезені рабами в Чечню дізнатися взагалі неможливо", "На жаль велика частина зниклих без вести, швидше за все вже не з нами, а заручників в Луганда повно, сам трохи таким не став, врятувала випадковість "," Добре, що наших повернули, правда не всіх ", - відзначають блогери

Про всі події обміну полоненими в режимі онлайн читайте на "Апострофі": На Донбасі відбувся масштабний обмін полоненими: всі подробиці, фото і відео.