RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

1 травня

Всі новини

Впливає на дуже багато речей: відомий волонтер вказав на реальну небезпеку Медведчука для України

Навіть в російськомовних регіонах України люди активно реагують на сепаратистські настрої, лідери яких раніше були локалізовані.

Про це в інтерв'ю "Апострофу" розповів відомий волонтер, блогер і громадський діяч Роман Синіцин.

"Наприклад, можна подивитися, як проходили останні лекції прихильників Віктора Медведчука в Херсоні та Миколаєві два місяці тому. Вони забарикадувалися в приміщенні, їх штурмували, була поліція. Тобто народ зовсім не інертний, і я не думаю, що зараз будуть допущені явні прояви сепаратизму", - зазначив Синіцин.

При цьому Віктор Медвидчук, на його думку, являє реальну загрозу національній безпеці України.

"Він впливає на дуже багато речей, і ми до кінця навіть не розуміємо силу його економічного і політичного впливу. Він володіє величезною кількістю підприємств по всій Україні, які не структуровані в єдиний юридичний холдинг. Він володіє людським потенціалом: під ним багато депутатів місцевих рад, є осередки. Наприклад, на Закарпатті більшість у міськрадах – це люди Медведчука. Така ситуація в багатьох регіонах", - резюмував волонтер.

Детальніше читайте в матеріалі "Апострофа": В Україні все може загорітися від однієї ситуації, і це лякає - волонтер Роман Синіцин.