RU  UA  EN

Четвер, 28 березня
  • НБУ:USD 38.90
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.90
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

Всі новини

Гриценко назвав кроки, потрібні для вирішення проблеми з теплопостачанням міст

Щоб вирішити проблему відсутності опалення в ряді міст України, потрібно посадити за один стіл місцева влада, НАК "Нафтогаз", керівників "Теплокомуненерго" та представника Кабінету міністрів.

Так Анатолій Гриценко прокоментував в ефірі ICTV відсутність опалення в Херсоні, Кривому Розі, Смілі та Шепетівці.

"Це адміністративна імпотенція. Треба посадити за один стіл місцева влада, НАК" Нафтогаз ", керівників" Теплокомуненерго "та представника уряду. Закрити двері на ключ і не випустити, поки вони не вирішать питання, поки у людей не буде тепло", - сказав лідер "Громадянської позиції".

Гриценко підкреслив, що місцеві та центральні чиновники тільки перекидають один на одного свою безвідповідальність, розповідаючи про причини, замість того, щоб вирішувати питання теплопостачання. У свою чергу, держава має важелі впливу на "Нафтогаз" і місцеві підприємства теплової енергетики в статусі державних, але не вирішує проблему.

"Держава має механізми контролю за виведенням і нецільовим використанням зібраних у людей коштів підприємствами інших форм власності - вперед, дійте! Замість того, щоб розповідати про проблеми законодавчі та інші заходи. Треба міняти закони - так вперед, міняйте!", - додав Анатолій Гриценко .

Нагадаємо, раніше лідер "Громадянської позиції" відзначав, що тарифи можна знизити на третину.